38 سال از ربوده شدن فیلمبردار ایرنا و 3 دیپلمات ایرانی در بیروت می گذرد

چهار دیپلمات عبارتند از: اتهامات جمهوری اسلامی ایران در لبنان ، محسن الموسوی ، دبیر اول از سفارت ، احمد مصلیان ، و کارمند سفارت ، تقی رستگار مقدم و یک همکار روزنامه نگار در آژانس جمهوری اسلامی (ایرنا) کاظم اخوان.

روز جمعه گذشته ، وزارت امور خارجه ایران اعلام كرد كه شواهد موجود تأیید می كند كه دیپلمات های ربوده شده استرداد شده و به اسرائیل منتقل شده و در حال حاضر در زندان های رژیم اشغالگر قرار دارند. تأکید بر تلاشهای مداوم برای تعیین سرنوشت آنها.

در این بیانیه آمده است كه براساس این شواهد و براساس این واقعیت كه لبنان در زمان اشغال رژیم صهیونیستی با حمایت ایالات متحده از امنیت بیشتری برخوردار بود ، جمهوری اسلامی ایران یك اشغالگر را در اختیار دارد. و حمایت های آن کاملاً مسئولانه سیاسی و قانونی در قبال این آدم ربایی تروریست است.

در این بیانیه افزود: “اگرچه سالها از این نقطه عطف جنایتکار و تروریستی می گذرد ، اما جامعه جهانی و سازمان های مدعی دفاع از حقوق بشر متأسفانه هیچ اقدامی تعیین کننده علیه این جنایت نکرده اند ، در حالی که رژیم صهیونیستی ، که همچنان از ایالات متحده در جنایات خود و نقض قوانین بین المللی حمایت می کند ، از مسئولیت خود در این زمینه چشم پوشی می کند.

جلال فیروزنیا ، سفیر ایران در بیروت نیز طی مراسمی که توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در لبنان برگزار شد ، به منظور گرامیداشت 38 سالگرد ربوده شدن چهار نفر مورد بررسی قرار گرفت. دیپلمات های ایرانی ، آدم ربایی برخلاف تمام ارزش های انسانی ، معیارهای دیپلماتیک و کنوانسیون های بین المللی یک جرم بزرگ است.

دیپلمات های ایرانی ربوده شده در خاک لبنان ، و بر اساس برخی از اطلاعات موجود در این زمینه ، به اسرائیل تحویل داده شده اند ، که هنوز هم مسئولیت این جنایت را می گریزند.

فیروزنیا از دولت و کلیه مقامات ذیربط خواسته است تا با هدف ادامه دادن طرف آدم ربایی تحت صلاحیت قوانین موجود ، دولت و همه مسئولان ذیربط را پیگیری جدی نمایند و رژیم صهیونیستی را به تصرف خود درآورد و مسئولیت های قانونی ، حقوقی و سیاسی این عمل تروریستی و همه پیامدهای آن

آدم ربایی

در 5 ژوئیه 1982 ، چهار دیپلمات ایرانی در حال عزیمت به محل کار خود در بیروت بودند و از طرابلس در سواحل شمالی می آمدند و تحت حمایت پلیس لبنان ، هنگامی که به منطقه جیسر المکفون رسیدند. ، جایی که شبه نظامیان “نیروهای لبنان” مانع امنیتی را برپا کردند. در آنجا ، معروف به “باریه باربارا” ، بر روی این سد ، عناصر ایست بازرسی گشت همراه پلیس را اخراج کردند ، دیپلمات های ایرانی را ربودند و آنها را به دفتر مرکزی حزب “نیروهای لبنان” منتقل کردند. “در محل کارانتینا در بیروت.”

IRNA را در توییتر دنبال کنیدInnafrench
9422 **