
استاندارد دوگانه در رویکرد “دموکراسی” کشورهای غربی: نامه سرگشاده به شهروندان جهان هشدار می دهد
این نامه به سیاست اسلام هراسی اشاره دارد که بخشی از سنت های ایدئولوژیک فرانسه و ایالات متحده است. “نتیجه این پدیده هایی است که ما در حال حاضر شاهد آن هستیم مانند جدایی جامعه مسلمانان از جامعه غیر مسلمان ، برچسب زدن باعث ایجاد رعب و وحشت ، تبعیض شغلی و اجتماعی و رفتار خصمانه پلیس که مسلمانان از آنها هستند قربانیان “، می توانیم در متن بخوانیم.
امضا کنندگان همچنین “تفکر اروپامحوری” فرانسه را که قبلاً منشأ “اشتباهات بزرگ در تاریخ” بوده است ، تقبیح می کنند.
با ابراز تأسف از استانداردهای دوگانه مقامات فرانسوی ، نویسندگان این نامه سرگشاده اظهار داشتند که از سخنان نفرت و حملات مداوم مجله جنجالی طنز فرانسه ، چارلی ابدو ، علیه اسلام ، مسلمانان و پیامبر اکرم ، تحت پیگرد قانونی نیست. از طرف دیگر ، این اقدامات توسط كل كشور و متحدان خارج از كشور به نام نوعی آزادی بیان شبه پشتیبانی می شود! آنها ابراز تأسف می كنند.
از این رو در این نامه با آگاهی دادن به همه اندیشمندان ، روشنفکران و افراد با روحیه آزاد ، دولتهایی که بطور مستقیم یا غیر مستقیم نفرت نژادی و مذهبی را تحریک می کنند ، مانند فرانسه ، از خطر اقدامات تقویت خصومت و در برابر این واقعیت که او تنها مسئول فاجعه ای خواهد بود که می تواند بر همه تأثیر بگذارد و عواقب آن قطعاً از چارچوب یک دین ، نژاد یا یک گروه قومی فراتر خواهد رفت.
از میان 29 امضاکننده آن ، نمایندگان ارشد اقلیتهای مذهبی ایران (زرتشتی ، آشوری ، ارمنی و یهودی) و تعدادی از شخصیتهای عالی فرهنگی ، دانشگاهی و مذهبی ، هنوز ایرانی و خارجی (عراق ، لبنان ، فلسطین ، تونس و ایالات متحده).
در اینجا نامه کامل وجود دارد که یک نسخه از آن به ایرنا ارسال شده است:
به نام خدای مهربان و مهربان
دانشمندان ، فرهیختگان و شهروندان بزرگوار جهان ،
علت وجود دموکراسی ، در شکل سالم و منصفانه ، احترام به انسان است. هر عملی که منجر به عدم احترام ، تبعیض و تبلیغ نفرت علیه مردان شود ، چه به بهانه لیبرالیسم و دموکراسی و چه با توسل به زور و دیکتاتوری انجام شود ، اقدامی علیه آن است. ‘بشریت. روح دموکراسی با یک سیاست دو استاندارد سازگار نیست ، که خشونت علیه یک جامعه و تحمل جامعه دیگر را تشویق می کند. حمله به پیامبر گرامی اسلام از یک سو حمله به همه پیامبران ادیان الهی و علیه کل جامعه بشری است و از سوی دیگر ، منبع ناامیدی جمعیت زیادی مانند جامعه مسلمان ، که منجر به گسترش نفرت و نارضایتی در میان اعضای این جامعه می شود. در واقع ، تنها راهی که بشریت دارد بازگشت به پیام خدا است که قانون واقعی برای رسیدن به رستگاری است. با این حال ، همه دانشمندان جهان اتفاق نظر دارند که حداقل احراز احترام به جامعه بشری و به رسمیت شناختن انسان ها و بشریت به عنوان شاهکار ایجاد.
امروز ما در جامعه ای زندگی می کنیم که ظلم و تحقیر نسبت به دیگران با افزایش سرعت در حال افزایش است و در آن بی عدالتی ، تبعیض ، خصومت و سخنان نفرت افزایی در حال رشد است. بسیار استفاده می شوند.
فرانسه ، با اندیشه اروپامحوری خود ، قبلاً منشأ خطاهای بزرگی در تاریخ بوده است ، اشتباهاتی که منجر به زندانی شدن برخی ، غارت دیگران ، قتل عام ، هژمونی و ستم بر مردم مناطق مختلف جهان و خلاصه نقض حقوق بشر و آزادی جامعه بشری. در زمان ما نیز ، با حفظ همان روحیه و پیروی از همان سیاست دو معیار ، دو وزنه ، این کشور در خاستگاه ایجاد فضای نفرت ، برخوردهای اجتماعی و حمله به احساسات است. از بخش عمده ای از جمعیت جهان ، که تعداد آنها امروز به دو میلیارد نفر می رسد.
تلاش برای ایجاد اختلاف بین پیروان ادیان الهی و گسترش اسلام هراسی همیشه بخشی از سنتهای ایدئولوژیک فرانسه و ایالات متحده بوده است. نتیجه این پدیده هایی است که ما در حال حاضر شاهد آن هستیم مانند جدایی جامعه مسلمانان از جامعه غیر مسلمان ، برچسب زدن باعث ایجاد رعب و وحشت ، تبعیض شغلی و اجتماعی و رفتارهای خصمانه پلیس که مسلمانان قربانی آن می شوند. .
در مبارزات جوامع برای دفاع از حقوق بشر ، آزادی بیان و دموکراسی ، دولت فرانسه آخرین کسی است که چنین حقی دارد ، با توجه به تاریخچه خود جنایات علیه بشریت ، نسل کشی ها ، کشتارها ، و سرکوب های خشونت آمیز. لیست زیر فقط برخی از این جنایات را که در طول قرن بیستم انجام شده است منعکس می کند:
1) در 1940: در الجزایر ، در جریان مبارزه با استعمار در دهه 1940 ، دولت فرانسه بیش از یک میلیون الجزایری را کشت ، و صدها هزار نفر را مجروح و تبعید کرد. خشونت سیستماتیک علیه الجزایری ها با کشتارهای سبیف و گلما ، از سال 1945 تا 1962 ، ادامه یافت تا اینکه سرانجام این کشور استقلال خود را اعلام کرد. در این مدت تقریباً 30،000 مسلمان کشته شدند. [1] علاوه بر این ، الجزایر از سال 1830 قربانی نسل کشی فرهنگی شده است ، فرانسه بسیاری از اماکن فرهنگی و مذهبی را در این کشور اصلاح کرده است. [2]
2) در سال 1947: در تاریخ 29 نوامبر ، قتل عام غیرنظامیان ویتنامی [3] در یک روستا توسط ارتش فرانسه در زمان سلطه فرانسه در ویتنام ، حمله ای که در آن 326 خانه به آتش کشیده شد ، بسیاری از زنان قبل از قتل توسط سربازان فرانسوی مورد تجاوز قرار گرفتند و بیش از 300 غیرنظامی کشته شدند ، از جمله 170 زن و 157 کودک. [4]
3) در سال 1961: قتل عام تظاهرات کنندگان الجزایری در پاریس توسط پلیس ملی فرانسه که بیش از 300 نفر را در سن مورد ضرب و شتم قرار داده و غرق شد. [5]
4) فرانسه همچنین با در اختیار قرار دادن اسلحه در اختیار شبه نظامیان Juvénal Habyarimana و آموزش آنها برای جنگ ، به طور غیرمستقیم در نسل کشی 1994 رواندا شرکت کرد. بنابراین طی سه ماه به قتل عام نزدیک به 800000 نفر کمک کرد. علاوه بر این ، در حالی که یک گزارش رسمی در 400 صفحه توسط کمیسیون اوگاندا [6] ارائه شده و توسط Paul Kagame منتشر شده است ، رئیس جمهور رواندا در سال 2007 به وضوح ثابت می کند که “نیروهای فرانسوی مستقیماً در ترور توتسی ها نقش داشتند. و هوتوس “و اینکه” نیروهای فرانسوی بارها “به بازماندگان توتسی تجاوز کرده اند.” [7] ، نه تنها مقامات فرانسه به طور قاطع از عذرخواهی خودداری کردند [8] ، بلکه وزیر امور خارجه فرانسه نیز در زمان نسل کشی ، آلن ژوپه ، ادامه قانونی این نسل کشی را “تحریف تاریخ” خواند.
محققان و دانشمندان بزرگوار جهان ،
فرانسه طی سالهای استعمار خود ، به ویژه در آفریقا ، در موارد متعددی حقوق بشر را نقض کرده است. در سال 1524 بیش از 20 کشور آفریقای شمالی و غربی را اشغال و مستعمره خود کرد. در حقیقت ، تقریباً 35 درصد از سطح این قاره طی 300 سال تحت حاکمیت فرانسه بوده است. سپس جمعیت سنگال ، ساحل عاج و بنین به بردگی تقلیل یافت و تمام منابع این مناطق توسط فرانسه مورد بهره برداری قرار گرفت. در این دوره طولانی ، تمام تلاش ها برای استعمارزدایی به شدت سرکوب شد ، به طوری که بیش از 2 میلیون آفریقایی جان خود را از دست دادند.
فرانسه ، در قانون مثبت خود ، قوانینی را در مورد دفاع از حقوق بشر با هدف مبارزه با نژادپرستی ، تحریک نفرت و تبعیض پیش بینی کرده است. ما می توانیم از همین قوانین برای محکوم کردن اعمال مقدساتی که مسلمانان قربانی آن هستند ، استفاده کنیم. لیست زیر شامل مهمترین مفاد مقررات فرانسه است که سخنان نفرت ، تبعیض و بی احترامی به ادیان را جرم تلقی می کند و مجازاتهایی را برای جلوگیری از آنها مجازات می کند.
1) مقررات مربوط به تحریک نفرت در فرانسه در اعلامیه حقوق بشر و شهروند فرانسه (مصوب 1789) ، هم در قانون مدنی و هم در قانون مجازات آمده است. هدف این قانون مجازات شهروندانی است که به دلیل وابستگی مذهبی ، قومی ، ملی یا نژادی به افراد و گروه هایی بدنام یا بدرفتاری می کنند.
2) علاوه بر این ، مواد 24 ، 32 و 33 قانون فرانسه (مصوب 29 ژوئیه 1881) در مورد آزادی مطبوعات افراد را از ایجاد تبعیض ، نفرت یا آسیب رساندن منع می کند. علیه بدن و شخص افراد یا گروهها به دلیل تعلق یا عدم تعلق آنها ، واقعی یا خیالی ، به یک قوم ، یک ملت ، یک نژاد یا یک دین. این اعمال با حبس ، جزای نقدی و تعلیق برخی از حقوق مدنی مجازات خواهد شد. [9].
3) جدا از این مقررات ، طبق “قانون مبارزه با نژادپرستی” که در سال 1972 تصویب شد ، دولت فرانسه فعالیت گروه های تبلیغ نژادپرستی را منع می کند [10].
4) علاوه بر این ، قانون منع نفرت در اینترنت (تصویب شده در 13 مه 2020) انتشار محتوای نفرت در شبکه را ممنوع کرده است.
با این وجود می بینیم که نه تنها سخنان نفرت انگیز و حملات مداوم شارلی ابدو علیه اسلام ، مسلمانان و پیامبر اکرم (ص) ، با نقض قوانین فوق الذکر ، پیگرد قانونی ندارند ، اما اینکه آنها نیز به اشتباه و با جزئی نگر بودن ، مظهر آزادی بیان در نظر گرفته می شوند. از طرف دیگر ، هر نوع پشتیبانی از جمعیت سرکوب شده فلسطین و تلاش برای محکومیت آپارتاید صهیونیستی یا زیر سوال بردن کشورهای جهان که از جنایات وحشتناک این رژیم کودک کش حمایت می کنند ، بلافاصله توسط قانون و به خشن ترین روش محکوم شد.
از یک سو ، می توان فهمید که توهین به یهودیت و یهودیان ، که جمعیت آنها فقط 1000 نفر در فرانسه و 15 میلیون نفر در جهان است ، غیرقانونی تلقی می شود و نقض قانون مدنی و کیفری است. علاوه بر این ، فرانسه برای جلوگیری از زیر سوال بردن هولوکاست ، قانون Gayssot (مصوب ژوئیه 1990) را پیش بینی کرد. از سوی دیگر ، می بینیم که اسلام ، آخرین دین الهی و پیامبر گرامی آن ، آخرین پیامبران الهی ، با جامعه ای متشکل از دو میلیارد مسلمان ، قربانی انواع توهین ها ، تبعیض ها و ترور ، پیروان آن تحت فشار اسلام هراسی قرار دارند و تهدید به جنگ و کشتار می شوند و هیچ یک از این اقدامات واکنش دولت فرانسه را نشان نمی دهد ، حتی آشکار. بدیهی است که اسلام و پیروان واقعی آن هر نوع توهین به ادیان به طور کلی ، و به ارزشهای ملتها به طور خاص را محکوم می کنند و شبیه مسیحیت ، یهودیت و اسلام به نظر می رسند.
نگاه اروپامحوری و خودمحوری فرانسه منشأ تبانی تاریخی و سرکوبگرانه کشورهای استعمارگر است ، چه در اروپا ، با تاریخچه تاریک آن که با جنایات وحشتناک روبرو است و چه در آفریقا تحت آپارتاید نژادپرست تحت ستم. یا در سرزمینهای اشغال شده توسط آپارتاید قومی صهیونیست.
به نظر می رسد فرانسه امروز از گذشته استعماری پر از ناکامی و سرنوشت شرم آور سایر کشورهای متجاوز درس نگرفته و دوباره در دام روشهای قدیمی خود افتاده است ناپسند ، تاریک و نفرت انگیز که تهدید به ایجاد فجایع انسانی جدید است. با این حال ، تجزیه و تحلیل روندهای فعلی و واکنش های فعلی این فرضیه را تقویت می کند که طبق آن دولت فرانسه به منظور تحریک واکنش های انتقام جویی که قصد دارد برای توجیه سرکوب حتی شدیدتر اقلیت ها ، رفتار ناعادلانه خود را ادامه دهد مذهبی ، نژادی و معنوی. با این وجود ، دولتهایی مانند فرانسه باید از خطر اقدامات خود برای تقویت خصومت آگاه باشند. این اقدامات می تواند زمینه ساز خسارات بزرگ جهانی در قرن 21 باشد.
سرانجام ، ما می خواهیم تأکید کنیم که امروز مردم فرانسه و طرفداران عدالت در این کشور را از مقامات متمایز می کنیم و معتقدیم کسانی که خواهان خیر فرانسه هستند باید سعی در بهبود این وضعیت و جلوگیری از هر نوع تبعیض اجتماعی منظم علیه مسلمانان سرکوب شده فرانسه و اجازه ندهد که رقابت بر سر قدرت به منبعی برای گسترش ظلم و رفتار ناعادلانه علیه مسلمانان تبدیل شود. فرانسه ، که یک بار دیگر جهان را به یاد گذشته استعمار این کشور می اندازد.
با آگاهی دادن به همه متفکران ، روشنفکران و افراد با روحیه آزاد ، ما می خواهیم دولت فرانسه را از این واقعیت هشدار دهیم که این تنها مسئولیت فاجعه ای است که خطرات آن همه ما را تحت تأثیر قرار خواهد داد و عواقب آن بیش از قطعاً بخشی از یک دین ، نژاد یا قومیت است. بنابراین ما از او می خواهیم که از پیامبر گرامی اسلام عذرخواهی کند ، روزنامه هایی را که به تبلیغ سخنان نفرت انگیز می پردازند ، تعطیل کرده و مسئولین اعمال مقدس را تحت تعقیب قرار داده و آنها را به مجازات های مقرر در قانون محکوم کند.
رهبران بزرگوار مذهبی ، نخبگان ، فرهیختگان و شهروندان جهان ،
ما ، نویسندگان این نامه ، اعتقاد داریم که توجه به خطاهای اساسی توسط فرانسه و افراط گرایی ایدئولوژیک آن ، نقطه شروع مهمی است که به روشنفکران جهان و مردم آزاده مردم اجازه می دهد فرانسه بتواند بحران ها و درگیری های فعلی را پشت سر بگذارد و حتی آنها را برطرف کند.
ما از کمسیون عالی سازمان ملل و همچنین دبیرخانه عمومی سازمان ملل و دادگاه لاهی می خواهیم در صورت لزوم نسبت به اقداماتی که منجر به گسترش نفرت و نقض حقوق می شود ، پاسخ دهند. از انسان ، اساسی ترین آن احترام به ارزشهای فرهنگی و اجتماعی مردان و تصویب قوانینی است که از حمله به پیامبران ، ادیان الهی و پیروان آنها جلوگیری می کند.
ما همچنین از رهبران مذهبی جهان ، به ویژه جهان اسلام ، مسیحی و یهود دعوت می کنیم تا با یکدیگر متحد شوند و با درگیری های موجود بین مذاهب ، نژادها و قومیت های مختلف که منجر به ظلم و ستم و مخالفت می شوند ، مخالفت کنند. به عمل بی عدالتی و گسترش دایره نفرت. ما همچنین از آنها می خواهیم اجازه ندهند نژادپرستان و افراط گرایان حقوق بشر را نقض کنند.
ما همچنین به رئیس جمهور فرانسه ، آقای ماکرون توصیه می کنیم که علیه حملات به پیامبر گرامی اسلام در این دوره از بیماری همه گیر Covid-19 که منجر به مرگ تعداد زیادی از مردم شده است ، اقدام کند. ، زندگی عادی مردم را به خطر انداخته و باعث اضطراب عمومی می شود. ما از او می خواهیم با پایین آوردن 7000 افسر پلیس مسلح در خیابان ها به نگرانی مردم اضافه نكند ، زیرا ویروس نفرت -20 می تواند بحران های اجتماعی را به اندازه ویروس همه گیر Covid-19 بدتر كند.
با بیان احترام ترین احوالپرسی ها
[1] http://www.algerie-dz.com/article611.html
[2] https://web.archive.org/web/20080922190656/http://www.ldh-toulon.net/spip.php؟article2236
[3] Thảm sát Mỹ Trạch
[4] https://web.archive.org/web/20101009183535/http://www.quangbinh.gov.vn/3cms/؟cmd=130&art=1186213703100&cat=1179730730203
[5] https://archive.org/details/globalnoiseraphi00mitc/page/77/mode/2up
[6] https://www.vie-publique.fr/sites/default/files/rapport/pdf/194000082.pdf
[7] https://www.lepoint.fr/monde/role-de-la-france-au-rwanda-et-si-paul-kagame-disait-vrai-07-04-2014-1810025_24. php #
[8] http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/africa/7542418.stm
[9] https://www.loc.gov/law/help/freedom-expression/france.php
[10] https://www.legifrance.gouv.fr/jorf/id/JORFTEXT00000000864827؟isSuggest=true
ایرنا را در توییتر @ Irnafrench دنبال کنید
9468 **