آزادی اقلیت های دینی در ایران ؛ یک دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی است

در 42 سال گذشته پیروان ادیان الهی هرگز از برگزاری آیین های مذهبی خود منع نشده اند ، برعکس شرایط برای برگزاری بهتر مراسم مذهبی.

علاوه بر این ، اقلیت های دینی و پیروان ادیان الهی حق دارند با رای خود 5 نماینده در مجلس ایران انتخاب کنند ، امتیازی که در قانون اساسی جمهوری اسلامی برای اقلیت های مذهبی در نظر گرفته شده است.

استفاده از مدارس خصوصی و امکان یادگیری زبان محلی نیز از دیگر امتیازاتی است که پس از انقلاب اسلامی برای اقلیت های مذهبی در نظر گرفته شده است.

ایران ، معیار همدلی با اقلیت های مذهبی

اسقف اعظم کلیسای آشوریان شرقی ایران در مصاحبه با ایرنا گفت: “در جمهوری اسلامی ، مناسک مذهبی ، امنیت اماکن متبرکه ، مقدس بودن شخصیت های مذهبی و فعالیت ها منافع اقتصادی اقلیت های مذهبی تضمین شده است.”

“در آموزه های انقلاب اسلامی ، تبعیض بین اقوام و ادیان الهی محکوم شده است و در سالهای اخیر قانونی در مجلس ایران تصویب شده است که طبق آن توهین به ارزشهای سایر ادیان ممنوع است. “اسقف اعظم مارنرسای بنیامین اضافه کرد.

“رهبر معنوی” گفت: “اقلیت های دینی پنج نماینده در مجلس ایران دارند و از حق داشتن نمایندگانی برخوردار هستند که از طریق آنها در اداره کشور ، تصویب دولت و برکناری وزرا کمک می کنند.” ایرانیان آشوری.

مارنرسای بنیامین گفت که طبق قانون اساسی ایران ، اقلیت های مذهبی حق تشکیل احزاب و سازمان های غیر دولتی را دارند.

ایران خانه امنی برای پیروان ادیان الهی است

“یک مسیحی ایرانی مقیم کانادا گفت:” ایران یک خانه صلح برای پیروان همه ادیان الهی است. آزادی پیروان ادیان الهی حتی در کشورهای اروپایی نیز رعایت نمی شود.

ادوارد داوودی ادامه داد: “یک نمونه بارز از آزادی اقلیت های دینی در ایران برگزاری مراسم اعتراف و آیین های مذهبی در ایران است. به ویژه ، می توان به عنوان مثال زیارت صومعه رسول سنت تادئوس اشاره کرد ، که هر ساله در شمال غربی ایران با حضور پیروان کشورهای مختلف برگزار می شود. ”

رفع توهین به اقلیت های مذهبی دستاورد انقلاب اسلامی است

لودریک یوهانا ، یک ایرانی ارمنی اهل شهر ارومیه ، گفت: “قبل از انقلاب اسلامی ، توهین به ادیان الهی توسط افراد با نفوذ مختلف ، حتی توسط خوانندگان آمریکایی انجام می شد. پیروزی انقلاب اسلامی ، جمهوری اسلامی به همه احترام گذاشت ادیان. امروز در ایران هیچ کس حق ندارد به ادیان دیگر توهین کند. ”

این روزنامه نگار و فعال اجتماعی افزود: جمهوری اسلامی اولین کشوری است که با توهین به ادیان دیگر مخالفت می کند ، در حالی که امروز شاهد این هستیم که رژیم صهیونیستی در منطقه به طور مکرر ادیان الهی را مسخره می کند و به مقدسات ادیان دیگر توهین می کند. / p>

بر خلاف تحلیل ها و گزارش های نادرست مدعیان حقوق بشر در مورد وضعیت پیروان ادیان الهی و اقلیت های دینی در ایران ، آنها کاملا در مغایرت افترا propag تبلیغ شده توسط دشمنان رسانه ای جمهوری اسلامی قرار دارند. p >

در حقیقت ، اقلیت های مذهبی نه تنها پس از انقلاب اسلامی سرزمین خود را ترک نکردند بلکه آنها در دفاع از میهن در دوران جنگ تحمیلی 1980-1988 نقش مهمی داشتند ، که این امر با وجود “شهدای بی شمار و جانباز” در میان اقلیت های مذهبی در ایران.