روحانی پروژه انتقال نفت خام گوره-جاسک را در جنوب ایران افتتاح کرد

این هشتاد و سومین پروژه ملی است که توسط رئیس جمهور روحانی به عنوان بخشی از یک برنامه بزرگ برای تحقق یک جهش در تولید اعلام شده توسط رهبر جمهوری اسلامی آغاز شده است.
خط انتقال نفت خام گوره به جاسک ، برای اولین بار در تاریخ ایران ، صادرات نفت را بدون نیاز به عبور از تنگه هرمز امکان پذیر می کند. این پروژه در فاز اول خود ظرفیت 300000 بشکه نفت در روز را دارد. در ساخت این خط لوله در مجموع 53 تریلیون تومان سرمایه گذاری شده است و با بهره برداری رسمی از آن ، برای 10 هزار نفر مشاغل پایدار ایجاد می شود.
بیژن زنگنه ، وزیر نفت در تشریح برنامه و روند اجرای و بهره برداری از آن ، با آغاز صادرات نفت خام ایران از منطقه مکران ، این روز را به عنوان یک فرصت تاریخی برای صنعت نفت ایران توصیف کرد. به گفته وزیر ، بیش از 250 شرکت در این پروژه شرکت داشتند که وی آن را یک پروژه بزرگ ملی توصیف کرد ، که تحت تحریم های شدید و جنگ اقتصادی اجرا و عملیاتی شد. ” منطقه.
روحانی این مگا پروژه را افتخاری برای صنعت نفت ایران خواند و گفت که این بازه زمانی اهمیت پروژه را بیش از پیش نشان می دهد.
وی گفت که این کار ارزش این پروژه را به خوبی می داند زیرا داشتن پایانه صادرات نفت در خارج از خلیج فارس و دریای عرب بسیار ارزشمند و ارزشمند است. پیش از این رئیس شرکت ملی نفت ایران اعلام کرده بود که پمپاژ نفت از خط لوله استراتژیک گوره – جاسک پس از اتمام توسط حسن روحانی ، رئیس جمهور ایران در آینده نزدیک آغاز می شود.
مسعود کرباسیان گفت که این خط لوله نفت را از گوره به بوشهر به جاسک منتقل می کند و این امر از نظر استراتژیک به عنوان دومین پایانه صادرات نفت خام کشور از اهمیت استراتژیک برخوردار است. این خط لوله از ترمینال نفتی گوره در جنوب غربی استان بوشهر تا ترمینال نفتی جاسک در امتداد خلیج عمان انجام می شود. وی افزود: سایر واحدهای عملیاتی پروژه خط لوله گوره – جاسک برای انتقال نفت به ترمینال جاسک در وضعیت پایداری قرار دارند و پمپاژ نفت در خط لوله راهبردی گوره – جاسک در وضعیت پایداری قرار دارد. کرباسیان با اشاره به اهمیت این پروژه افزود که عملیات تزریق نفت در خط لوله 1000 کیلومتری گوره – جاسک آغاز شده است.
کرباسیان با بیان اینکه پروژه انتقال روغن گوره جاسک در حال حاضر بزرگترین پروژه در صنعت نفت ایران است ، گفت: “تولید شیرهای انتقال قدرت ، پمپ های برقی ، نصب هزار کیلومتر خط لوله و همچنین ساخت انبار مخازن ، ترمینال ها و پهلوگیری در یک نقطه (SPM) در بندر جاسک با استفاده از ظرفیت های ملی عزم ملی را برای انجام این پروژه بزرگ و استراتژیک نشان می دهد. ”
پروژه انتقال نفت گوره-جاسک راهی جایگزین برای صادرات نفت خام کشور که در حال حاضر از طریق تنگه هرمز انجام می شود ، در اختیار ایران قرار خواهد داد.
60 درصد پیشرفت فیزیکی بیشتر دارد و با قدرت در حال انجام است.