باغ ایرانی در صنایع دستی اصفهان به تصویر کشیده شده است

اصفهان به عنوان دومین شهر بزرگ صنایع دستی جهان ، در طول تاریخ نقش مهمی در رشد و توسعه فرهنگ ایرانی و تمدن.
بیش از 70،000 هنرمند صنعتگر در استان اصفهان وجود دارد که 40،000 نفر از آنها در چهار سال گذشته شناسایی شده اند.
از 602 کاردستی شناسایی شده در جهان ، 299 مورد مربوط به ایران و 196 مورد آن مربوط به استان اصفهان است.
صنایع دستی اصفهان کاملاً منعکس کننده سبک ها و مضامین هنری هنر و فرهنگ ایران است. یکی از عوامل زیبایی شناختی تمدن ایرانی که به طور گسترده ای در آثار هنرمندان صنعتگر اصفهان مشخص می شود ، باغ ایرانی است که به طرز شگفت انگیزی بر روی نقشهای فرش و پارچه ، روی اشیای هنری فلزی ، یا در چوب ، روی ظروف لعابی نشان داده شده است. ، یا در تزئینات و ظروف سفالی مساجد تاریخی پایتخت سابق امپراتوری صفوی.
از آنجایی که شاه عباس صفوی اصفهان را به عنوان پایتخت ایران در قرن شانزدهم انتخاب کرد ، صنعتگری مورد تقدیر قرار گرفت و هنرمندان مراحل کمال و پیشرفت را طی کردند و از این رو ، آثار صفوی در این شهر به اوج زیبایی و تناسب، قسمت. و نمادهای مربوط به مفهوم باغ ایرانی در اشیا art هنری عصر صفویه همه جا وجود دارد. این روند حتی امروز پس از گذشت چند قرن در کارگاه های هنری هنرمندان اصفهان تولید می شود.
پارچه فرش ایرانی در استان اصفهان تجسم باغ ایرانی است. در اصفهان زیبایی های باغ ایرانی و اغوا های جادویی گل های محلی ایران را در زیر گنبد مسجد شیخ لطف الله می توان مشاهده کرد. این بوته ها و گل ها در طرح های کاشی کاری که پورتال ها ، نماها و ایوان های بناهای تاریخی اصفهان را تزئین می کنند ، از عناصر باغ ایرانی الهام گرفته شده اند.
IRNA فرانسوی زبان را در توییتر @ Irnafrench دنبال کنید