ایران: “جهانگردی معدنی” ، سفری به دنیای ناشناخته معادن متروکه

ایران سرزمینی با تنوع بی نظیر منابع و مواد معدنی و غنی از معادن فعال و متروکه قدمت چندین هزار ساله دارد. سالها.

این حالت جدید گردشگری که به استخراج علاقه دارد ، به ما اجازه می دهد تا ابزار و ابزار اکتشاف معدن و حفاری از زمان های بسیار قدیم در معادن متروکه تا ابزار اکتشاف مدرن را در سایت های معدن کشف کنیم. امروز.

به منابع اولیه صنایع مهم کشور و سنگهای قیمتی استخراج شده از قلب زمین علاقه مند شوید و با آنها آشنا شوید ، میراث تاریخی را کشف کنید و علاوه بر این در مورد یک یا چند دوره زمین شناسی اطلاعات کسب کنید. جذابیت ، می تواند معدن را به یک مقصد گردشگری تبدیل کند و به ساکنان منطقه اجازه می دهد تا با ارتقا opportunities فرصت های شغلی درآمد منظمی کسب کنند.

دیدن و دیدن انواع مواد معدنی و سنگی ، به ویژه کالاهای گرانبها و جواهرات ، برای مردم و گردشگران بسیار جالب است که از معادن روباز یا زیرزمینی بازدید می کنند و روش های استخراج را از نزدیک تجربه می کنند. اکتشاف و استخراج ، برای عبور از تونل های زیرزمینی ، مشاهده ماشین های استخراج و حمل و نقل.

آنگوران ، بزرگترین معدن – مجتمع توریستی سرب و روی در خاورمیانه

آنگوران ، به عنوان بزرگترین مجتمع گردشگری معدنی غنی از سرب و روی در خاورمیانه ، روند گردشگری جدید و کمی شناخته شده ای در استان زنجان ، در شمال غربی ایران است. در سال 2020 ، این سایت به عنوان یک منطقه توریستی شناخته شد و از آن زمان ، چندین پروژه ساخت و ساز ، تجهیزات یا توسعه برای استقبال از بازدید کنندگان بالقوه برنامه ریزی شده است. انتظار می رود بسیاری از آنها در دوره پس از کوید باشد.

“ماه نشان” که یکی از قطب های معدنی استان زنجان است ، غنی ترین معدن سرب و روی در خاورمیانه و تنها معدن فعال طلای منطقه است.

استان زنجان به لطف این روند جدید علاوه بر جاذبه های معروف معروف مانند آثار تاریخی و صنایع دستی ، باید نه تنها بسیاری از مسافران بلکه سرمایه گذاران را نیز به خود جلب کند.

جاذبه های آن می تواند زمینه را برای جذب سرمایه گذاران در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی ، معدن ، آبزی پروری ، اکوتوریسم ، ساخت موزه و گردشگری فراهم کند …

معدن فیروزه نیچابور ، قدیمی ترین معدن فعال جهان

چندین معدن در ایران وجود دارد. در گرمسار معادن نمک زیرزمینی بسیار بزرگی وجود دارد که توانایی خوبی برای جذب گردشگر دارند. علاوه بر این ، معدن فیروزه نیچابور با سابقه ای در حدود 6300 سال ، قدیمی ترین معدن فعال جهان در ایران است.

در گلپایگان یک معدن سنگ تزئینی متروکه به یک جاذبه گردشگری تبدیل شده است. یک پارک جنگلی در آنجا وجود دارد که یکی از نمونه های موفق گردشگری معدن در کشور است.

به این معدن پتاس در مناطق خور و بیابانک اصفهان ، معدن نمک گرمسار ، معدن فلور در سوادکوه مازندران ، معادن سرب و روی در نائین اضافه شده است (با تاریخچه 2000 سال استخراج) که همگی بخشی از سایتهایی با ظرفیت گردشگری هستند.

ایرنا را در توییتر @ Irnafrench دنبال کنید

9468 **